Bier en wijn

Bier en Wijn

Bij een heerlijk diner mag voor velen een lekker glas wijn of bier niet ontbreken. Wij bieden dan ook een groot assortiment diverse wijnen en bieren aan. Wij geven u graag advies om de perfecte wijn of het perfecte biertje bij uw gerecht uit te kiezen.

Heerlijke en unieke wijnen

Wij hebben met veel zorg onze wijnkaart samengesteld. Onze wijnen sluiten nauw aan bij de creaties uit onze keuken. Wij bieden uitstekende huiswijnen, klassieke wijnen en wijnen uit verschillende wijnlanden in gevarieerde prijsklassen. Verfrissende witte wijnen, fruitige en frisse rosé en stevige rode wijnen. Wij streven naar een uitstekende service, waarbij we u altijd willen helpen de juiste wijn te kiezen. In een ontspannen ambiance laten wij u genieten van onze met zorg bereide gerechten in combinatie met heerlijke wijnen.

Bieren voor de genieter en de fijnproever

Een lekker koud biertje bij de lunch of het diner, heerlijk! Wij hebben een groot aanbod bieren op onze kaart, van licht en fris tot donker en stevig met diverse types ertussenin. Een divers aanbod met voor ieder wat wils, van genieter tot fijnproever. Wij geven u graag advies over onze bieren op zichzelf of in combinatie met onze gerechten. Kom genieten van onze gezellige ambiance, uitstekende service en heerlijke bieren.

Wilt u meer weten over de onze wijn en bierkaart of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag vanaf 11:00

Donderdag vanaf 11:00

Vrijdag vanaf 11:00

Zaterdag vanaf 11:00

Zondag vanaf 11:00

Adres & Route

Brasserie de Kastanjehoeve
Zuidlaarderweg 4
9756 CH Glimmen

Routebeschrijving